NEW STEP BY STEP MAP FOR VERIFICARE ISTORIC AUTO

New Step by Step Map For verificare istoric auto

New Step by Step Map For verificare istoric auto

Blog Article

Printre altele, aceste cunoștințe se dovedesc utile pentru un potențial cumpărător, deoarece îi allow să știe cât de mult interes a existat pentru un anumit vehicul. Un număr de verificări din diferite locații poate indica faptul că a existat o schimbare frecventă a proprietarului sau că proprietarul a încercat fileără succes să îl vândă de mult timp.

AUTODNA confront tot posibilul pentru a elimina astfel de duplicari. Te rugam sa retii: Rapoartele autoDNA de istoric al vehiculelor si informatiile continute de acestea trebuie tratate ca substance informativ si privite ca punct esential in procesul de vanzare/cumparare a unei masini. Informatiile obtinute in aceasta maniera trebuie confirmate la un punct de services autorizat si de catre expertii in autovehicule.

Va rugam sa fiti informat ca acest web site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web page-ul web la nevoile dvs.

Daca exista orice diferente sau inconsecvente intre seria sasiului si documente, acesta poate fi un semn de alarma si ar trebui sa ridici intrebari sau sa eviti sa faci achizitia.

Verifica daca cifrele sunt constante sau in crestere treptata si compara-le cu valoarea afisata pe bordul masinii.

Va rugam sa fiti informat ca acest web site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati internet site-ul World-wide-web la nevoile dvs.

Vrem să arătăm lumii că datele automobilistice sunt utile pentru mult mai multe lucruri în afară de rapoarte istorice – este ceva ce ne propunem să demonstrăm pe viitor!

Ne desfasuram activitatea inca din 2010; avem ani de experienta treatment ne-au invatat ce informatii sunt importante pentru cumparatorii de masini rulate.

4. VinAudit – Aceasta aplicatie se adreseaza in special pietei din Statele Unite si iti ofera un raport detaliat despre istoricul unui vehicul pe baza numarului de identificare al acestuia (VIN). Poti afla informatii despre accidente, rechemari si multe altele.

Cu AutoDNA, vei avea la dispozitie toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta in achizitionarea unei masini second-hand.

Daca lucrezi in domeniul auto sau daca pur si simplu esti un pasionat de masini, cu siguranta stii cat de essential este sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a-l cumpara.

Am obținut informații utile despre mașina pe care am vrut să o cumpăr. Web-site-ul AutoDNA este foarte simplu, clar și ușor de utilizat. Recomand acest serviciu. Mateusz

Datele din rapoartele autoDNA provin din peste 20 de țări europene, precum și din SUA sau Canada, de la peste fifty.000 de instituții diferite treatment furnizează servicii în sectorul auto. Serviciul autoDNA este disponibil 24/7 din orice loc din lume, prin apasa aici Personal computer, tabletă și smartphone. Singurul lucru de treatment aveți nevoie să verificați istoricul vehiculului este seria de șasiu/numărul VIN. RAR ( Registrul Auto Român ) Prin serviciul online RAR se poate verifica istoricul vehiculului ( condiția fiind ca mașina să fi trecut cel puțin o dată pe la RAR), prin accesarea Web site-ului oficial al Registrului Auto Român , serviciul de verificare istoric vehicul . Datele generate sunt: activitățile derulate la RAR și numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii ( kilometri regăsiți în baza de day a RAR sau a stațiilor ITP autorizate ), existența / valabilitatea cărții de identitate a vehiculului si câteva date tehnice.

Cazierul auto este un doc in care sunt mentionate sanctiunile auto primite de un sofer din cauza ca nu a respectat regulile de circulatie pe drumurile publice. Perioada vizata de cazier este de five ani.

Report this page